ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΑ ΣΕ VINIGRETE ΜΕ ΨΠΙΛΟΚΟΜΕΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΣΑΛΑΤΑΣ
ΥΙΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ :
16 ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΑΣΠΡΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ
2 ΝΤΟΜΑΤΕΣ
2 ΒΡΑΣΜΕΝΑ ΑΥΓΑ
ΣΑΛΑΤΑ ΤΙΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ
1 ΛΕΜΟΝΙ
ΓΙΑ ΤΙΝ VINIGRET :
200ml ΑΣΠΡΟ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΥΔΙ
200ml ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ
50ml ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΠΕΡΝΟΥΜΑΙ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΦΛΟΥΔΑ ΤΟΥΣ. ΒΑΥΟΥΜΑΙ ΜΙΑ ΚΑΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΡΙΧΝΟΥΜΑΙ ΜΙΑ ΠΡΙΣΑ ΑΛΑΤΙ, ΚΟΒΟΥΜΑΙ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΣΤΗ ΜΕΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΑΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΘΜΑΙ ΤΑ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΖΟΥΜΑΙ ΓΙΑ 17 ΜΕ 20 ΛΕΠΤΑ.
ΓΙΑ ΤΗΝ VINIGRET:
ΠΕΡΝΟΥΜΑΙ ΤΟ ΞΥΔΙ , ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΙΠΑΜΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΑΙ ΣΤΙΝ VINIGRET ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ
ΠΕΡΝΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ ΤΙΝ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΙΛΟΚΟΒΟΘΜΑΙ ΤΙΝ ΣΑΡΚΑ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ . ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΑΙ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ!!
ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!
ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΡΥΦΩΝ
ΥΙΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ :
16 ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΑΣΠΡΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ
2 ΝΤΟΜΑΤΕΣ
2 ΒΡΑΣΜΕΝΑ ΑΥΓΑ
ΣΑΛΑΤΑ ΤΙΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ
1 ΛΕΜΟΝΙ
ΓΙΑ ΤΙΝ VINIGRET :
200ml ΑΣΠΡΟ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΥΔΙ
200ml ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ
50ml ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΠΕΡΝΟΥΜΑΙ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΦΛΟΥΔΑ ΤΟΥΣ. ΒΑΥΟΥΜΑΙ ΜΙΑ ΚΑΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΡΙΧΝΟΥΜΑΙ ΜΙΑ ΠΡΙΣΑ ΑΛΑΤΙ, ΚΟΒΟΥΜΑΙ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΣΤΗ ΜΕΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΑΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΘΜΑΙ ΤΑ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΖΟΥΜΑΙ ΓΙΑ 17 ΜΕ 20 ΛΕΠΤΑ.
ΓΙΑ ΤΗΝ VINIGRET:
ΠΕΡΝΟΥΜΑΙ ΤΟ ΞΥΔΙ , ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΙΠΑΜΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΑΙ ΣΤΙΝ VINIGRET ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ
ΠΕΡΝΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ ΤΙΝ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΙΛΟΚΟΒΟΘΜΑΙ ΤΙΝ ΣΑΡΚΑ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ . ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΑΙ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ!!
ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!
ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΡΥΦΩΝ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου